2547 Sayılı Kanun’un 44. maddesinin (c) bendi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretiminde Azami Öğrenim Süreleri  Güz yarıyılı sonunda, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine, devam şartını sağlayarak başarısız olduğu tüm derslerden, aşağıda belirtilen tarihlerde sınav hakkı verilecektir.

Ek Sınavlara ilişkin takvim:

13.09.2021 – 24.09.2021 Başvuruların alınması
04.10.2021 – 10.10.2021 Birinci Ek Sınavlar
18.10.2021 – 24.10.2021 İkinci Ek Sınavlar

Azami öğrenim süresini (4 yıl) tamamlayan  öğrenciler  başvuru formunu doldurup  Dazkırı Meslek Yüksekokulu e-mail adresine (dazkirimyo@aku.edu.tr) mail atmak ve/veya başvuru formlarını şahsen teslim etmek zorundadırlar.

Belirtilen süre içerisinde başvurusunu yapmayan/yapamayan öğrenciler Afyon Kocatepe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretiminde Azami Öğrenim Süreleri Sonunda Verilecek Sınav Haklarına Dair Uygulama Esaslarına göre durumlarına uyan maddeye göre işlem yapılacaktır. Buna göre;

Devam şartını sağlayarak başarısız olduğu ders sayısı 5 ve altında olup sınava katılmayan öğrencilerimize 4 yarıyıl ek süre ve sınava katılıp başarılı olup geriye 5 ve altında dersi kalan öğrencilerimize ise 3 yarıyıl ek süre verilecektir.

*Devam şartını sağlayarak başarısız ders sayısı 6 ve üzerinde olan öğrencilerimizin ise kayıtları azami öğrenim süresini tamamladıkları için silinecektir.

Başvuru Formu

13 Eylül 2021, Pazartesi 261 kez görüntülendi