13 Ocak 2020 tarihinde AKÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ hocamız başta olmak üzere AKÜ Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Yılmaz YALÇIN, AKÜ Rektör Danışmanı Sayın Pof.Dr. İsa SAĞBAŞ, AKÜ Genel Sekreteri Sayın İhsan CERAN,  AKÜ Yapı İşleri Daire Başkanı Sayın Ömer GÜRCAN, Dazkırı Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr. Vural ÖZDEMİR, Dazkırı Belediye Başkanı Sayın İsmail TAYLAN ve İlçe Meclis Üyeleri, Dinar Belediye Başkanı Sayın Nihat SARI;  ilçemiz Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Üniversitemize tahsis edilen Dazkırı Meslek Yüksekokulu binasında incelemelerde bulundular.

Daha sonra AKÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ ve heyeti Dazkırı Kaymakamı Sayın Mesut COŞKUN’u  ve Dazkırı Belediye Başkanı Sayın İsmail TAYLAN’ı makamlarında ziyaret ettiler.

16 Ocak 2020, Perşembe 1760 kez görüntülendi