Meslek Yüksekokulumuzun fiziki altyapısı, engelli öğrencilerimizin rahat hareket edebilecekleri şekilde tasarlandı. Değerlendirme sonucunda Yükseköğretim Kurulu tarafından Engelsiz Üniversite 2020 ödülleri kapsamında Mekânda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak) kategorisinde ödüle layık görüldük.

Ödüle layık görülen Meslek Yüksekokulumuz, engelli öğrencilerimize eğitim-öğretim faaliyetleri ile sosyal ve kültürel faaliyetlerini kolaylıkla gerçekleştirebilme imkanı sunuldu. Öğrencilerimizin huzur ve mutluluğunun her zaman ön planda tutulduğu  uygun eğitim öğretim ortamları öğrencilerimizin kullanımına sunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Vural ÖZDEMİR’e ödülü takdim etmiştir. YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın M. A. Yekta SARAÇ’a, YÖK Üyelerimize teşekkürlerimizi, desteklerinden ötürü de Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ’a şükranlarımızı sunarız.

15 Eylül 2020, Salı 1636 kez görüntülendi