Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde, Dazkırı Belediye  Başkanı Fatih ÇİÇEK, Yüksekokul Müdürümüz  Profesör Doktor Sayın Cahit GÜRER, Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız  Doktor Öğretim Üyesi Sayın Tolga YÜCEHAN ve  Öğretim Görevlisi Sayın Ayfer ELMACI KORKMAZ, Öğretim Görevlisi Doktor Sayın Abdil KARAKAN, Öğretim Görevlisi Sayın Enes Miraç KARADAĞ, Öğretim Görevlisi Sayın Kübra AKTAŞ, Yüksekokulumuz idari personellerinden Sayın Sefa DEMİRSOY, Dazkırı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet KÜÇÜK, Dazkırı OSB Müdürü Sayın Derya ÖNER’ in katılımlarıyla aşağıda belirtilen gündem maddeleri ile 17.10.2024 tarihinde Birim Danışma Kurulu Toplantısı yapılmıştır.

1. Dazkırı M.Y.O. & 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güncel Verileri
2. Yeni Açılacak Bölüm Süreci Hakkında Bilgilendirme
3. İşveren Memnuniyet Anketinin Birim Danışma Kurulu Tarafından Doldurulması Ricası
4. Dazkırı MYO için kurumsal logo tasarım çalışmaları ve öneriler