2023-2024 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz  Dazkırı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda  06 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşti. Törene Dazkırı Belediye Başkan Vekili Sayın Eren KARABULUT, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Profesör Doktor Şuayip ÖZDEMİR, Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı Sayın Profesör Doktor Ayhan EROL, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Sayın Profesör Doktor İsmail ZORLUER, Dinar Meslek Yüksekokul Müdürü Sayın Doçent Doktor Ender BAYKUT, Üniversitemiz Mekantronik Bölüm Başkanı Sayın Doçent Doktor Ahmet  YÖNETKEN, Öğrenci Velileri, Öğrenciler, İlçe Protokollerinin temsilcileri, Akademik ve İdari personellerinin katılımlarıyla kutlanmıştır. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Dazkırı Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Profesör Doktor Cahit GÜRER açılış konuşmasını yaptı. Ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Profesör Doktor Şuayip ÖZDEMİR tüm öğrencilere ve öğrenci velilerine emeklerinden dolayı teşekkür edip, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını tamamlamıştır.  Dereceye giren Yüksekokul öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin ve ödüllerinin verilmesinin ardından  öğrencilerin kep atmaları ile tören sona ermiştir.

10 Haziran 2024, Pazartesi 57 kez görüntülendi