Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde, Dazkırı Kaymakamımız Sayın Zeliha UZ,Dazkırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail TAYLAN, Yüksekokul Müdürümüz  Profesör Doktor Sayın Cahit GÜRER,Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız  Doktor Öğretim Üyesi Sayın Tolga YÜCEHAN ve  Öğretim Görevlisi Doktor Sayın Abdil KARAKAN,İnşaat Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Sayın Ayfer ELMACI KORKMAZ, Öğretim Görevlisi Sayın Enes Miraç KARADAĞ,Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Ahmet Orhan ÜSTÜN, Yüksekokul Öğrenci Temsilcimiz Sayın Fatih Seyda POSTACI, Dazkırı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet KÜÇÜK, Dazkırı OSB Müdürü Sayın Derya ÖNER, Dazkırı METEM Müdürü Sayın Bülent TÜRKOĞLU, Uspar Müdürü Sayın İbrahim KAMALAK, Deniz Tekstil Müdürü Sayın Selim AKYOL, Gamma Tekstil Müdürü Sayın Hakan TATLICAN, Bulsan Müdürü Sayın Ahmet YATAĞAN’ın katılımlarıyla aşağıda belirtilen gündem maddeleri ile 17.11.2023 tarihinde Birim Danışma Kurulu Toplantısı yapılmıştır.

1. Dazkırı Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı güncel verileri.

2.Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından gerçekleştirilecek Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hakkında bilgilendirme

3. – Tekstil ve Halı Makineleri Bölümünün açılması

– Eğitim/Seminer Önerileri