2022-2023 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Dinar Meslek Yüksekokulu, Dazkırı Meslek Yüksekokulu ve Başmakçı Meslek Yüksekokullarının ortak katılımlarıyla Dinar Yerleşkesinde 02 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşti. Törene Öğrenci Velileri, Öğrenciler, İlçe Protokollerinin temsilcileri, Akademik ve İdari personellerinin katılımlarıyla kutlanmıştır. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Şuayip ÖZDEMİR tüm öğrencilere ve öğrenci velilerine emeklerinden dolayı teşekkür edip, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını tamamlamıştır.  Dereceye giren Yüksekokul öğrencilerimize Dazkırı Kaymakamımız Sayın Zeliha UZ ve Dazkırı Meslek Yüksekokul Müdürümüz Profesör Doktor Vural ÖZDEMİR tarafından mezuniyet belgelerinin ve ödüllerinin verilmesinin ardından  öğrencilerin kep atmaları ile tören sona ermiştir.

06 Haziran 2023, Salı 147 kez görüntülendi